15 Kasım 2008 Cumartesi

Nemrut


Adıyaman Kahta'nın yerlilerine sorsanız pek çoğu Nemrut Dağı'na henüz çıkmamıştır.Ama Kahta'lı olmayan yerli ve yabancı turistlerin Nemrut'a ilgisi oldukça yoğun.Bu fotoğraflarda eşimin kamerasından Nemrut hatırası işte...


Benim tavsiyem; Nemrut'a mutlaka gelin ama ya güneşin doğuşunu ya da batışını izlemeye gelin ve yazın dahi gelseniz havanın çok soğuk olacağını sakın unutmayın.

3 yorum:

  1. Fotoğraf çok güzel , tebrik ederim, fakat heykelin kafaı kesilmeseymiş daha ii olurmuş gülmira :) bi daha ki gezinde öyle bi kare göremke isteriz :)belkide beraber çekeriz... :)

    YanıtlaSil
  2. Keşke heykelin kafası sadece resimde keşilmiş olsaydı.diğer resimde arka planda heykelin tam boyutu görülüyor.Bu tarihi eserler iyi korunamadağı için hava şartlarından çok zarar görmüşler.Hatta birkaç yıl öncesine kadar etraflarında o zincirlerde yokmuş ve insanlar yanlarına kadar gidebiliyormuş. Yeterli olduğunu düşünmüyorum ama en azından etrafını çevirmişler.
    Bu arada Ayselcim her zaman beklerim ama yazın gezmek daha mantıklı...

    YanıtlaSil
  3. bakıyorum gezi planlarınız var.
    napmıyomuşuz? aramızda gezi planı yapmıyomuşuz:)))))

    YanıtlaSil

Starbucks Kurabiyesi

Kaybedilmemesi gereken bir tarif; un miktarına dikkat edin lütfen. Çok sert yada çok yumuşak bir hamur olmamalı. Tarifin orjinalinde fıs...